Amuse schelpen Anovi
Artikelnummer: 118266821Amuse Schelpen van Anovi
Wat is er nu mooier dan uw vis-hapjes en -amuses opdienen in een schitterende Amuse Schelp?
Alex en Susanne van Anovi hebben hier weer een Nieuwe Klassieker geïntroduceerd.
Creatieve maar ook smaakvolle breinen, hoera!
Onmisbaar op uw feestelijke tafel als u een visgerecht presenteert.
Klassiek te gebruiken voor uw vis-amuse, maar heel fraai ook om her en der op de tafel te leggen met een visgerecht.
De Amuse schelpen zijn afgeleid van de ‘Pétoncles noirs’. De Pétoncle is een kleine variant van de Coquille Saint-Jacques. Hij leeft vooral in Frankrijk aan de kust van Charente - Maritime en Bretagne. De Pétoncle Noir heeft een zwarte, bordeaux-rode kleur, heeft twee gebogen kleppen en bij de scharnier een afgesneden oortje, welk goed terug is te zien.
De Amuse schelpen zijn per vier stuks verpakt in een luxe zwarte doos met certificaat van echtheid.
De schelpen zijn een zuiver tinnen product en worden ambachtelijk gegoten in Nederland.
NB! De schelpen kunnen NIET in de oven en zijn niet vaatwasser-geschikt.
Het Verhaal
Anovi is een Zeeland's bedrijf, dat producten maakt die gestoeld zijn op de Zeeuwse cultuur.
Het brein achter Anovi, het duo Alex en Susanne den Hoed hebben de ambitie om elk jaar een nieuw product te ontwikkelen welk lokaal geproduceerd wordt. Er gaat veel aandacht naar uit omdat ze zeker geen ééndagsvliegen willen lanceren, maar mooie functionele producten met een tijdloos design.
Inspiratie doen Alex en Susanne op in hun eigen omgeving, het eiland Schouwen-Duiveland. Daar wonen en werken zij op een oude hofstede waar zij tevens een kunstgalerie en beeldentuin hebben.
Duurzaamheid
Lokale productie, pure materialen en een product dat een levenlang mee kan!
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Gebruiken | De amuse schelpen zijn niet vaatwasser geschikt en kunnen niet in de oven. |
Bijzonderheden | 4 in Nederland zuiver tin gegoten amuse schelpen. De schelpen worden geleverd in een luxe zwarte doos met certificaat van echtheid. |