Retourneren

Retourneren

Beste klant,

Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling bij DeSmaakRegeert.nl. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en deze met een glimlach aan uw verwachtingen mag voldoen.

Uw bestelling is met de grootste zorg door ons uitgevoerd, en ons streven is dat alle artikelen die u van ons ontvangt van perfecte kwaliteit zijn.

Indien u toch één of meerdere producten aan ons wilt retourneren vragen wij u zich aan de volgende retourwaarden te houden en het Retour-formulier compleet in te vullen.

 

Retour sturen

1. Het is belangrijk dat wij uit het pakket kunnen opmaken van wie het afkomstig is, bij voorkeur door het toevoegen van dit Retour-formulier. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid aan om het Contactformulier te gebruiken, of te mailen naar info@desmaakregeert.nl. ALTIJD graag met vermelding van uw factuurnummer, anders kunnen wij de retourzending NIET in behandeling nemen, of wordt deze ernstig vertraagd.

2. De artikelen dienen compleet, in nieuwstaat, en, indien rederlijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden verzonden naar ons.

3. De verzendkosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant (mits fout geleverd) en zullen derhalve niet worden vergoed.

4. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij, indien van toepassing, het complete aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen op uw rekening storten.

 

© 2020 - 2021 De Smaak Regeert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel