Retourneren

Retourneren

Beste klant,

Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling bij DeSmaakRegeert.nl. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en deze met een glimlach aan uw verwachtingen mag voldoen.

Uw bestelling is met de grootste zorg door ons uitgevoerd, en ons streven is dat alle artikelen die u van ons ontvangt van perfecte kwaliteit zijn.

Update januari 2023 in verband met opheffingsuitverkoop: Door het stoppen van De Smaak Regeert en de daarbij behorende leegverkoop is retourneren niet meer mogelijk

Uw recht

Als onze klant heeft u wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour indien er fout geleverd is door De Smaak Regeert.
Na deze melding heeft u als klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u als klant gebruik van uw retourrecht? Dan zal De Smaak Regeert binnen 14 dagen na ontvangst van de retour-melding 
het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten terugstorten. De verzendkosten van het retourpakket zijn voor rekening van de klant (mits fout geleverd door De Smaak Regeert).

Retour sturen

1. Het is belangrijk dat wij uit het pakket kunnen opmaken van wie het afkomstig is, bij voorkeur door het toevoegen van dit Retour-formulier. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid aan om het Contactformulier te gebruiken, of te mailen naar info@desmaakregeert.nl. ALTIJD graag met vermelding van uw factuurnummer, anders kunnen wij de retourzending NIET in behandeling nemen, of wordt deze ernstig vertraagd.

2. De artikelen dienen compleet, in nieuwstaat, en, indien rederlijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden verzonden naar ons. Artikelen met een Certificaat van Echtheid dienen volledig ongeschonden, in nieuwstaat en in originele ongeschonden verpakking geretourneerd te worden om door ons geaccepteerd te worden.

3. De verzendkosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant (mits fout geleverd) en zullen derhalve niet worden vergoed.

4. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij, indien van toepassing, het complete aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen op uw rekening storten.

 

Leegverkoop is gestart

Hierdoor is retourneren niet meer mogelijk

© 2020 - 2023 De Smaak Regeert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel