Ons verhaal

Er was eens….

Zo beginnen alle sprookjes toch? 

Zo ook bij De Smaak Regeert.

Er was eens een meisje die een heerlijke chocolade-truffel at...Eh...hoe zei je dat het begon?

Het klinkt onwaarschijnlijk, maar zo is toch het idee om De Smaak Regeert te beginnen ontstaan.

Terwijl het meisje de choco-truffel at, zag ze ineens een webwinkel ontstaan, vol met smaakvolle en verleidelijke Nederlandse producten. Ze voorzag veel potentie, want Nederlanders hanteren ook kwaliteit!

Enfin, eind augustus 2020 is De Smaak Regeert online gegaan en was het eindelijk zo ver om ook de rest van Nederland te laten zien wat een vak-kwaliteiten Nederland zelf bezit. 

De Smaak Regeert wil graag úw en haar eigen droom waar gaan maken.  

WAAROM zou ú graag bij De Smaak Regeert willen kopen?

De volgende punten worden door ons erg gewaardeerd: 
-Innovativiteit, kunstzinningheid, design, karakter, eigenzinnigheid, aaibaarheid, lust voor het oog, blijheid, luxe, vakmanschap, en bovenal Smaakvol en van goede kwaliteit.                                                                                             

Graag met een toegevoegde waarde als duurzaamheid of een andere goede ecologische voetafdruk.                                              

Alleen al met het kopen van kwaliteits producten uit Nederland, wordt een mooi stuk duurzaamheid binnengehaald! en met het kopen in Nederland en van Nederlanders hou je je eigen economie ook sterker en gezonder. Het geld blijft immers in eigen land :)

Kortom: zoekt u een fraai cadeau? Dan bent u bij De Smaak Regeert aan het juiste adres. Échte cadeaus. Luxe cadeaus die je kan geven met een goed gevoel, doordat ze goed doordacht, uniek én van Nederlandse bodem zijn. Smaakvol en goed van kwaliteit. Dat is De Smaak Regeert.

Als leuk extra hebben wij een Podium:
Op dit Podium zal u aanstormend talent zien die graag een steuntje in de rug zouden willen, maar ook leuke innovaties die soms niet eens via De Smaak Regeert verkocht zullen gaan worden omdat het te specifiek is. Maar wel gewoon hartstikke leuk om er kennis mee te maken en weer een extra glimlach op het gezicht te hebben :)           

Maar De Smaak Regeert doet meer; - zo ondersteunen we graag ook goede Nederlandse initiatieven die ten goede komen aan die, die het moeilijker hebben. Zie als voorbeelden de olijfolie il circolo (fairtrade initiatief) en Return to Sender (eerlijke salarissen voor de arbeiders). Maar als u bijvoorbeeld een zeepje zou aanschaffen van De Zeepmakerij, of keramiek van Cor Unum, dan helpt u daar weer mensen mee die moeite hebben om mee te komen in onze maatschappij en geeft u hen de waardering die ze verdiend hebben.

Zo af en toe zit er een product bij zonder Nederlandse roots. Maar dit zijn dan bijzondere producten, met altijd een duurzaam tintje!

Bij de producten treft u ook Het Verhaal; het WAAROM dit product zo speciaal mag zijn. 

De winkel is eind augustus 2020 gelanceerd met niet al te veel artikelen. Maar als u ons regelmatig bezoekt zult u de webwinkel (hebben) zien groeien!

Echter...alles blijft hanteerbaar. Wij willen geen eindeloze pagina's met producten, maar een overzichtelijk geheel. Juist die producten komen er in die er toe doen!

Wij hopen dat u ons in het begin wat opstart-fouten zal willen vergeven, en ons wat meer tijd te willen geven om dat te corrigeren. Zo groeien wij beter naar elkaar toe !

De levertijden zullen in het begin dus wellicht wat langer zijn, omdat de voorraden nog moeten groeien.

Schroom zeker niet om via de Contact-pagina feedback en tips te geven! 

                                                                                                                                                                           

Alvast dank hiervoor. 

Tot slot:                          

Kijk, kies en geniet !!!

Hartelijke groeten,

Eline
Créateur en Eindverantwoordelijke van deze Onderneming

PS: Omdat wij erg begaan zijn met ons milieu, proberen we hier ook zelf zo goed mogelijk mee om te springen. Zo zal u bij ons weleens een herbruikte, nette verpakkingsdoos of vulmateriaal aantreffen.
Ons inpakpapier is
 ECO of FSC-goedgekeurd.                  

 

 

© 2020 - 2022 De Smaak Regeert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel