Veelgestelde vragen

Hoe is de naam De Smaak Regeert ontstaan?

De Smaak Regeert dankt de naam aan het feit dat er smaakvolle kwaliteitsproducten met karakter verkocht worden. Aangezien deze  producten eigenlijk allemaal klassiekers, of klassiekers in de dop zijn, zie je vanzelf dat smaak regeert. Vandaar!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100 jaar garantie op artikelen van Studio Roem

De 100 jaar garantie geldt in de volgende gevallen:

 • het product is onder normale omstandigheden gebruikt
 • een draad is gesprongen door veelvuldig gebruik
 • het product op is op de juiste manier onderhouden (om de paar maanden goed met schoensmeer behandelen en na-behandelen met waterafstotende spray)
 • er is een productiefout gemaakt
 • het gaat om een product uit onze collectie
 • een van de fournituren/metalen onderdelen gaat kapot (binnen 2 jaar)
 • Onze garantie is overdraagbaar mits aan te tonen met geldig aankoopbewijs

De 100 jaar garantie dekt het volgende niet

 • slijtage of krassen als gevolg van wrijving
 • schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het product
 • blootstelling aan extreme temperaturen of omstandigheden
 • onderdompeling of onredelijke blootstelling aan water
 • schade veroorzaakt door luchtvaartmaatschappijen
 • schade bij ongevallen & diefstal
 • producten in opdracht van derden geproduceerd
 • aantasting door chemicaliën zoals zuren of oplosmiddelen
 • Slijtagedelen zoals fournituren, elastiek en ritsen zijn alleen gedekt voor de duur van de 2-jarige wettelijke garantie.
 • laser gesneden of gebrande logo’s, iconen en monogrammen

Indien u aanspraak wilt maken op garantie dient u te mailen aan: info@studioroem.nl. Voegt u dan ook een foto van het desbetreffende product toe en de aankoopbon.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb een lamp van Van Tjalle en Jasper gekocht en is wat mis met een onderdeel. Wat nu?

U kan en mag dan als klant van De Smaak Regeert contact opnemen met Van Tjalle en Jasper onder de volgende voorwaarden:

 • Indien er een onderdeel bij het in elkaar zetten van de lamp kapot is gegaan, wordt dit onderdeel door Van Tjalle en Jasper aan u geretourneerd. Echter zijn de verzendkosten hiervan wel voor rekening van de klant.
 • Een lamp kan niet teruggestuurd worden als hij reeds in elkaar gezet is. De lamp is dan onverkoopbaar.

Indien u een vraag heeft of u wilt een onderdeel ter vervanging kunt u de volgende stappen volgen:

 • Voor vragen op welk front dan ook, inclusief vragen voor vervangende onderdelen mailt u naar
    
  info@van-tjalle-en-jasper.nl
 • Indien u een onderdeel wilt laten vervangen is het raadzaam om in het bericht goed te vermelden om welke lamp het gaat, welke kleur, en welk onderdeel precies. Een foto daarbij zal enorm helpen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Garantie en -voorwaarden Horloges Paulus van Leeuwen

Quantuz garandeert dit product tegen defecte onderdelen en fabricagefouten voor een periode van 24 maanden.

Voorwaarden:
De garantie is alleen van toepassing op defecten veroorzaakt door defecte onderdelen, of gebrekkig vakmanschap van de kant van de fabrikant. De garantie dekt geen defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik, verwaarlozing, normale slijtage, onopzettelijke breuk of ongeoorloofde wijziging aan het product of reparatie door een onbevoegde technicus. Redelijk bewijs (in de vorm van een verkoopbon) moet worden geleverd om aan te geven dat het product niet meer dan 24 maanden voorafgaand aan de claimdatum is gekocht. Deze garantie dekt niet de batterij en de riem.
Producten die voor service worden verzonden, moeten adequaat worden verpakt, aangezien er geen aansprakelijkheid kan worden aanvaard voor schade of verlies tijdens het transport. Naam en adres moeten worden bijgevoegd.
Verlengde garantie:
Verleng uw garantie met nog eens 2 jaar door hier uw gegevens achter te laten. Door dit te doen stemt u ermee in om af en toe marketing-e-mails van Paul van Leeuwen Watches te ontvangen met interessant nieuws over nieuwe producten en ontwikkelingen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inzamelactie Giro555 voor Oekraïne

De Smaak Regeert doneert* bij gebruikmaking van de Kortingscode WELKOM € 2,00 aan Giro555 ten behoeve van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Bij iedere andere aankoop*, zonder gebruikmaking van de kortingscode zal een bedrag van € 3,00 aan Giro555 worden overgemaakt.

Ook is er de mogelijkheid bij uw aankoop losse "tikjes" te kopen á € 0,50 per tik voor Giro555. Deze mogelijkheid vindt u in de slideshows, of onderaan bij "Uitgelicht" en "Warmlopertjes".

* bij aankopen vanaf €22,50

Mocht u willen zien of het geld daadwerkelijk aan Giro555 is overgemaakt, mag u de informatie opvragen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie Reviews Webwinkelkeur

Wat Webwinkelkeur zegt:
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

© 2020 - 2022 De Smaak Regeert | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel